Дваесет и петгодишниот битолчанец Александар Здравковски, кој магистрирал Економија и бизнис на „Еразмус Универзитетот“ во Ротердам, моментално работи во ...
сите 3 | | | веќе видена

Пространството на планината, сокриените убавини, снегот и природата биле предизвикот еден човек од урбаниот свет да се пресели и остатокот од животот да го ...
сите 6 | | | веќе видена

Покрај сите „циркуси“ кои ни се случуваат во држава, и кога човек не знае од кого да се пази и да се чува, дали да гледа лево па десно, и кога очекува од Бога, ...
| | веќе видена

Националната американска асоцијација за танц „American Dance Abroad“ месецов го посвети на работата на Рисима Рисимкин и Културниот центар Интерарт во ...
сите 4 | | | веќе видена

 17-годишната Сара од Скопје црта уште од 4 години, вели дека преку цртањето ги изразува своите емоции и верува дека ако доволно сака и се вложува еден ден ...
| | веќе видена

next