Денес секретарот на Општина Кисела Вода, Александар Алексовски и Зоран Ацевски, член на Советот на Општината беа во посета на една од најстарите цркви во ...
сите 2 | | | веќе видена

Градоначалникот на општина Бутел, Велимир Смилевски, ја известил Државната комисија за спречување корупција (ДКСК) дека се откажал од функцијата член на ...
| | веќе видена

Бурекот е султанско јадење, според историските податоци, најпрвин султанот се гоштавал со овој специјалитет на својата трпеза. Така како што му прилега на еден ...
сите 2 | | | веќе видена