Добрица и Александар ја пронајдоа биолошката мајка на момчето. Набрзо откако прочитале на порталите, блиски луѓе на мајката стапиле во контакт со посвоителката ...
сите 2 | | | веќе видена

На денешен ден пред 32 година во Скопје е осветен македонскиот храм Свети Климент Охридски. Големиот верски настан за православните Македонци се случи на 12 ...
сите 2 | | | веќе видена

За православните христијански верници денеска почнува двонеделниот Богородичен пост, кој е посветен на Успението на Пресвета Богородица. Овој пост е востановен ...
| | веќе видена

Марјан Јаневски – коментари на текстот: Бугарско знаме на споменикот на Гоце Делчев во Скопје во новата провокација на бугарски активисти – Денешнава стварност ...
| | веќе видена