Ал Џезеира излезе со голема анализа под наслов - Дали може да пропадне масовната имунизација во Северна Македонија. Северна Македонија е една од земјите на ...
сите 5 | | | веќе видена

Доктор Арбен Зибери вели дека претходни носители на вирусот не треба да се вакцинираат на почетокот од масовната имунизација против Ковид-19, но дека ...
сите 3 | | | веќе видена

Пред повеќе од една година новиот коронавирус започна да се шири низ светот и предизвика пандемија, а со тоа и кризна состојба на светско ниво. Она што ...
| | веќе видена

Д-р Владимир АВРАМОВСКИ, Клиника за гастроентерологија „Едно стручно и според мене медицински оправдано прашање до сите медицинари и професори: Дали сметате ...
| | веќе видена

Ракометарката Андријана Будимир, која пред две децении играше во европскиот шампион „Кометал Ѓорче Петров“, покрај ракометните предизвици во исто време е и ...
| | веќе видена