Бета - Најмногу нови вести на една тема во последниве 20 часа

Во Јавната здравствена установа-Психијатриска болница-Скопје вчера утрото настанал пожар, при што била опожарена котларата за парно греење. Пожарот бил ...
сите 30 | | | веќе видена

Заев замина на луксузен одмор во странство, во Германија и остави, даде зелено светло да се реализира уште еден насилнички акт против Република Македонија; Акт ...
сите 6 | | | веќе видена

Дваесет и двајца професори од Средното општинско училиште „Ѓорче Петров”, Крива Паланка од денеска се дел од обука за Мајкрософт сертифициран едукатор, ...
сите 2 | | | веќе видена

Министерството за здравство и клиниките се дом за вдомување на партиски кадри. Ова е реалното мислење на јавноста за овој сектор. Пред доаѓање на власт, СДСМ ...
сите 2 | | | веќе видена

Маските на марионетската власт во Скопје паднаа. Со писмото на македонскиот бугараш Никола Димитров до грчкото министерство за надворешни работи во кое пишува ...
сите 3 | | | веќе видена