Во дворот на храмот Св. Архангел Михаил во Автокоманда можете да се дружите со неколку пауни. Прекрасна црква, со уште поубав двор, кој овие прекрасни птици ...
| | веќе видена

Во новиот проект на серијалот Црна Вдовица на Марвел игра македонската актерка Симона Живковска која гради меѓународна кариера по преселбата од Македонија во ...
| | веќе видена