Студенти по архитектура направија нови катчиња за дружба во три студентски домови – во Скопје, Штип и Битола. Погледнете како изгледаат крајните резултати.
| | веќе видена

Споменот на нивните животи денес се отфрла како неважен статистички податок, во обид да се - што ? Нејасно е. Јасно е само дека од неукост, неинформираност, ...
| | веќе видена

Скопјанец се жали дека му ја исклучиле струјата без претходна најава, додека член на неговото семејство е на кислородна поддршка во домашни услови. Немаше вака ...
| | веќе видена

Иако важат за силни поддржувачи за европската перспектива, но преку потезите на Заев и СДСМ, и дописничката на државната новинска агенција МИА Тања Милевска и ...
| | веќе видена

Онлајн работилница за деца во организација на домот на културата „Кочо Рацин“ – Скопје Во организација на домот на културата „Кочо Рацин“, со поддршка на Град ...
сите 3 | | | веќе видена

Од книгата Галичник и Мијаците од Риста Огњановиќ – Лоноски, Скопје 2004-та Вије ич не се погаѓате: еден сте в осој, други в присој. Вашево родство је деветта ...
| | веќе видена

Лесно е да го запамтиш „I Have a Dream“ на Мартин Лутер Кинг или „Ich bin ein Berliner“ на Џон Кенеди. Биди мајчин па ова репродуцирај го! Леле бе кога ќе ни ...
| | веќе видена