Најголемиот дел од луѓето, односно повеќе од 80% сметаат дека објавување на слики и видеа инста стори од ноќните клубови е досадна и незанимливa работа. Ова ...
| | веќе видена

Проверете го растојанието помеѓу две локации Доколку го користите Google Maps на прелистувач, можете едноставно да го проверите растојанието помеѓу било кои ...
| | веќе видена

Скопје, Македонија – 7 ноември 2018 година – Со цел да им овозможи на своите корисници уште поголема сигурност и уживање во гледањето на содржини преку ТВ ...
| | веќе видена