Министерот Наќе Чулев мора да оди во 15 дневна самоизолација затоа што имаше конткат со преставници од Словенија со кои се фотографираше на аеродромот во ...
сите 35 | | | веќе видена

Системот се распаѓа, а граѓаните го плаќаат неспособното владеење на СДСМ со сопствените животи. Здравството веќе не може да одговори на потребите на ...
сите 18 | | | веќе видена

 Објавено е соопштението за состојбата на корона вирус во Македонија до 5-ти април - детален преглед во продолжение. За 24 часа регистрирани се 72 нови случаи ...
сите 495 | | | веќе видена

Владината уредба со која се бара с тудентски и ученичките домови да биде овозможено да се користат како сместувачки капацитети за превенција од ширење на ...
сите 4 | | | веќе видена

Доктор Весна Јаневска беше гостин на денешниот Live Chat во организација на ВМРО-ДПМНЕ каде говореше за актуелната состојба во врска со корона вирусот. ...
сите 18 | | | веќе видена

Министерството за здравство да направи целосен увид во состојбата во Општа болница Куманово и да процени дали таа може да функционира со толкав број на ...
сите 33 | | | веќе видена

АД „Пошта на Северна Македонија“ - Скопје соопшти дека овозможиле размена на пошта по сувоземен односно површински пат со Албанија, Грција, Косово, Романија, ...
сите 8 | | | веќе видена

На 5 Април