Од режисерката Аличе Рорвачер и извршниот продуцент Мартин Скорсезе ни пристигнува филмот „Среќен како Лазаро“, чие бајковито сценарио е прогласено за најдобро ...
| | веќе видена

Ана Стојанова е единствениот фитнес тренер кај нас кој работи исклучиво онлајн со своите клиенти. Многумина ја нарекуваат македонската Ким Кардашијан, а ...
| | веќе видена

Кога новинарите на поголемиот дел од познатите македонски личности ќе им постават прашања поврзани со приватноста, интимата, сексуалноста, тогаш тие најчесто ...
| | веќе видена