Градскиот плоштад во Кичево кој почна да се реконструира во месец октомври минатата година, конечно ќе го добие својот финален изглед. Од денес, компанијата ...
| | веќе видена

ЈП „Улици и патишта“ по налог на Град Скопје деновиве го реконструираа оштетениот дел на пешачката и на велопатеката на улицата 16 Македонска бригада, односно ...
сите 32 | | | веќе видена

Промоција на книгата „Театарски белешки“ на режисерот и професор Владо Цветановски ќе се одржи вечер во дворот на Факултетот за драмски уметности – Скопје. ...
| | веќе видена

„Творилница 2“ во културниот центар „Јадро“ во Скопје Второто издание на проектот за детски креативни работилници „Творилница“, кое се одржа минатата сабота, ...
сите 2 | | | веќе видена

Овој проект на Црвениот Крст е направен за луѓе над 65 годишна, и за оние кои се помлади, но имаат одредени попречености. Предност имаат луѓе кои што живеат ...
| | веќе видена