Денеска пред министерството за здравство со почеток во 11 часот започна протестот на Градскиот Комитет Скопје на ВМРО-ДПМНЕ. Протестот се одржува под мотото ...
сите 46 | | | веќе видена

Во целиот негативен наплив од информации поврзани со коронавирусот и секој ден големиот број жртви од оваа зараза, денеска имаше и една позитивна вест. Имено, ...
сите 252 | | | веќе видена

Никогаш досега мерките за заштита од коронавирус не биле политички мотивирани и секогаш се носеле заради заштита на здравјето на граѓаните, уверуваше денес ...
сите 52 | | | веќе видена

Американската амбасада соработува со МВР и другите институции, но не коментира истраги што се во тек, ова е ставот на амбасадата на САД за нејзината позиција ...
сите 17 | | | веќе видена

За овој криминал со Холидеј Ин (еден од илјада, но мошне конкретен и симболичен) граѓаните ќе имаат златна шанса да ги казнат актуелните власти за помалку од ...
| | веќе видена

Светскиот Македонски Конгрес (СМК) упатува апел до сите Македонци со албанско државјанство на изборите за пратеници во Собранието на Република Албанија кои се ...
| | веќе видена

Со летниот ред на летање се враќаат повеќето од авиолиниите што беа запрени во 2020 година со затворањето на аеродромот во Скопје. Станува збор за голем број ...
сите 16 | | | веќе видена

Сопствениците на земјиштето на просторот кај хотелот „Холидеј ин“ во најстрогиот центар на Скопје наскоро ќе почнат со градење на три згради со катност од 15, ...
сите 22 | | | веќе видена

Девет илјади изгубени човечки животи од општи причини брои Македонија од почетокот на кризата. Толку голем број на починати немаше ни во првата балканска војна ...
сите 2 | | | веќе видена

Како една од активностите предвидени со Планот за унапредување на велосипедскиот сообраќај 2019 – 2021, Градот Скопје спроведува кампања за промоција на ...
сите 30 | | | веќе видена

Најголем интерес покажале вработените во ОУ „Малина Попиванова" кои, заедно со своите колеги од другите училишта, на почетокот од наредната недела ќе ја примат ...
сите 15 | | | веќе видена

next