Како љубител на високи потпетици со уникатен принт и дизајн и човек кој смета дека чевлите никогаш не треба да бидат здодевни, сосема случајно пред некоја ...
сите 2 | | | веќе видена

Поранешниот директор на финансова полиција Ване Цветанов пред Прочка се ожени со поранешната менекенка Дунавка Трифуновска. По прстенувањето, тие заминаа во ...
сите 3 | | | веќе видена