Седумгодишно дете е повредено, кога играјќи си со свој врсник во близина на руинираниот објект на некогашниот Дом на култура во Ченто , паднало и се набодело ...
| | веќе видена

Децата кои ги гледате секојдневно на наплатните рампи на патарините кога возите на автопатот Тетово – Скопје и ви нудат некакво овошје нема кој да ги тргне од ...
сите 3 | | | веќе видена

Неделен лабораториски извештај за квалитетот и безбедноста на водата за пиењеЈП Водовод и канализација – Скопје со цел подобра информираност на граѓаните на ...
сите 4 | | | веќе видена