Рецепт за здрави, лесни и посни колачиња од таан и урми


Доколку сакате брзо да направите вкусна закуска, овие тортиљи се вистинскиот избор Без разлика дали правите за себе, вашето семејство или пријателите, нема ...
| | веќе видена | слични

Во пресрет на големиот празник Велигден домаќинките се подготвуваат за бојадисување на јајца. Оваа техника ви гарантира креативна и богата велигденска кошница ...
| | веќе видена | слични

Тиквичките благотворно делуваат на целокупното здравје на нашиот организам и треба да се користат додека се млади и најздраво да се внесат во нашиот организам, ...
| | веќе видена | слични

Без оглед на тоа дали сте почетник во обојувањето јајца или веќе со години го практикувате овој обичај во своето семејство, едно е сигурно, има многу идеи кои ...
| | веќе видена | слични

 На шпагетите карбонара во 2000-та година им беше посветен и филм, насловен La Carbonara во режија на Луиџи Магни. Љубителите на италијанската кујна ги ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Македонското друштво „Илинден"-Тирана во име на членовите и Македонците во Албанија денеска упати честитка до лидерот на ВМРО - ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, по ...
сите 441 | | | веќе видена

Поранешниот министер за внатрешни работи Оливер Спасовски се огласи во јавноста по три дена изминати од парламентарните и претседателските избори и дебаклот ...
сите 190 | | | веќе видена

Во недела е Томина Недела или Нова Недела, Антипасха, во западното христијанство позната како Бела Недела или Мал Велигден. Ова е значаен христијански празник ...
сите 114 | | | веќе видена

„Вчера во 15:30 часот од полициски службеници од Единицата за внатрешни работи Центар и Бит Пазар во Стара чаршија била пронајдена А.П.О.(73) од Турција, која ...
сите 120 | | | веќе видена

Во однос на информациите од ДУИ за можна нестабилност доколку ДУИ не остане во власта, ВМРО-ДПМНЕ денеска реагира дека „Интегративците“ знаат да се служат со ...
сите 125 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Рецепт за здрави, лесни и посни колачиња од таан и урми

Од:
До кого (е-маил):
Порака: