Застани на каменот во манастирот Свети Никита, сврти се трипати, поклони се и замисли желба, моштите на светецот ќе ти ја исполнат. Во потрага по начин да се ...
| | прочитана: 308 | веќе видена

Институтот за јавно здравје на Република Северна Македонија на ден 1 Октомври 2022 година (сабота), на локацијата кај фонтаната Лотосов цвет во Градскиот парк ...
сите 3 | | | веќе видена

Колку се реални петките од основно - се гледа во средно! Голем број основци се запишуваат со континуиран одличен успех во средно, но ретко кој успева да го ...
сите 2 | | | веќе видена

Стручнни лица денеска ќе направат увид на состојбите во манастирот Трескавец и на црквата „Успение на пресвета Богородица“, а во почетокот на ноември експерт ...
| | веќе видена

Двата најпознати македонски музички бренда, врвот над врвовите, Влатко Стефановски и националниот фолклорен ансамбл Танец, вечерва во Коларчевата задужбина во ...
сите 5 | | | веќе видена

СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР И МИНИ ЏЕКПОТ добивките на Видеолотарија Касинос Австрија донесоа 18.497.953,00 денари за една недела на сметките на среќните играчи. ...
сите 3 | | | веќе видена

Центарот на Скопје трет ден татни од багер кој ги урива дивоизградените столбови на поранешниот хотел ТЦЦ „Плаза“ на местото на некогашната стоковна куќа ...
сите 3 | | | веќе видена

next