Зоран Михајлов – Змејкова Созовска беше водечката атлетичарка на нашиве простори во 60-сеттите години ,а во државниот дрес стигна и до 6-тото место на ...
| | веќе видена

Ги сакаме децата и ние и тие во Шведска. Ги сакаме исто, ама различно. Зошто? Секојдневно на средствата за јавно информирање слушаме или читаме за страшни ...
| | веќе видена

Наспроти оптимистичките најави пред мечот, фудбалерите на Македонија ЃП без многу борба и македонски инает онака лесно им го препуштија патот на Ерменците кон ...
| | веќе видена