Во МКЦ на 3 јуни (среда) од 20 часот ќе биде отворена првата самостојна изложба на Душко Стафановски , наречена „Потиснат потенцијал“. Стефановски млад ...
сите 7 | | | веќе видена

Владимир Костадинов е роден на 3 септември, 1982 година. Во фолклорт се приклучува на свои 7 години. Како редовен член учествувал на голем број на настапи, ...
| | веќе видена

Над 250 уметници од 120 земји во светот со своите дела учествуваат на актуелната светска онлајн изложба „Уметноста на маските – Креативност во самоизолација“, ...
сите 3 | | | веќе видена

Младинскиот културен центар во Скопје и кино Шишка во Љубљана, Словенија вечерва продолжуваат со заеднички онлајн концерти. На денешниот музички репертоаr, со ...
сите 2 | | | веќе видена