По повод 70 години од постоењето на Економскиот Факултет – Скопјепри Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје а со поддршка од Институтот на овластени ...
сите 4 | | | веќе видена

Сите купувачи, љубители на онлјна шопинг и попусти ќе може да ја користат домашната платежна картичка од кампањата на владата Купуваm Домашно и на Grouper.mk , ...
сите 4 | | | веќе видена

Иако засега вратите на земјите од ЕУ се затворени за македонските граѓани, сепак голем е бројот на македонски државјани кои се отселиле, а најголем дел од нив ...
сите 3 | | | веќе видена

Извлечени се 15-те најсреќни добитници на награда од по 100 илјади денари, а кои скенирале сметки во текот на април, мај и јуни. Валентина Ѓуроска, Нацо ...
сите 17 | | | веќе видена

Халкбанк АД Скопје од страна на престижниот светски финансиски магазин Глобал Фајнанс (Global Finance) е прогласена за Најдобра банка за работа со население за ...
сите 11 | | | веќе видена

Некогашниот алфа и омега на македонскиот увоз и извоз, мастодонт на трговијата и извозот на најценетите македонски стоки од кој произлегоа мноштво успешни и ...
сите 2 | | | веќе видена

Капитал Банка АД Скопје продолжува да ја шири својата деловна мрежа и успешно да ја спроведува продажната стратегија и во услови на глобална криза предизвикана ...
сите 15 | | | веќе видена

Новата Неуромедика болница работи со целиот свој капацитет, сите оддели функционираат со строго почитување на сите мерки на безбедност. Денес славите 28 ...
| | веќе видена

ТТК Банка преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување односно Надзорниот одбор на Банката. „За независен ...
сите 2 | | | веќе видена